Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

UPS Systemen

ARES 1F 1-2-3kVA

Algemeen:

Enkelfasige UPS’en van 1,2 en 3 kVA met respectievelijk 900,1800 en 2700W actief vermogen. Deze modellen kunnen vrijstaand als ‘tower’-model worden gebruikt, of in 19”-versie met de optioneel verkrijgbare rackslides. Deze UPS’en zijn uitgerust met een standaard interne batterijgroep die kan worden uitgebreid met externe batterij-extensies voor een langere autonomie.

Verhoogde beschikbaarheid:

Z’n online, dubbel-conversie technologie garandeert een onderbrekingsvrije overgang tussen netbedrijf en backupwerking; in tegenstelling tot inferieure ‘line-interactive’ technologie.

Kost-effectief:

Dankzij de online-technologie worden harmonischen en slechte arbeidsfactor die eigen zijn aan sommige verbruikers, weggefilterd door de UPS. Zo voorkomt u boetes op uw elektriciteitsfactuur én wordt een dure installatie ter verbetering van de arbeidsfactor overbodig. De optionele ECO-mode zal indien de netcondities het toelaten werken aan een zéér hoog rendement van 97%.

Onderhoudsvriendelijk:

Via de afneembare frontplaat heeft u toegang tot de batterijen voor inspectie of vervanging. De batterijpack is als geheel verwijderbaar en elektrisch verbonden via een steekbare connector.

Beheer vanop afstand:

Via de bijgeleverde beheer-software kunt u vanop afstand de toestand van het toestel consulteren en eventueel de nodige acties ondernemen om uitval te vermijden. Ook kan de software u verwittigen via email of zelfs de computer/server gecontroleerd afsluiten zodat dataverlies wordt vermeden.

 

Downloads

Leaflet Ares RT

ARES RT 1-3K manual

Greenergy Runtime table Ares RT

Design & programmation by backloopproductions