Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

Service

Beperken van het risico op uitval:

Ondanks de uitstekende kwaliteit van onze producten en zorg die wordt besteed bij installatie is een defect steeds mogelijk. De meeste van onze systemen kunnen echter redundant worden uitgevoerd waardoor een eerste fout geen gevaar voor de beschikbaarheid van uw systemen hoeft te betekenen.

Een snelle reactie:

Het is weliswaar zéér belangrijk dat een eerste defect snel wordt gedetecteerd en de nodige correctieve acties kunnen worden gestart, zodoende het systeem opnieuw te beschermen tegen een volgende fout. Greenergy maakt gebruik van de modernste technieken om uw installatie kwalitatief en tegen een correcte prijs te kunnen bewaken. Greenergy of één van onze gekwalificeerde installatiepartners staan steeds paraat om uw installatie in optimale conditie te helpen houden .

Beschikbaarheid van wisselstukken:

Teneinde snel te kunnen reageren in geval van een defect op uw installatie houden we steeds een strategische stock van wisselstukken beschikbaar in onze stock te Erpe-Mere. Door de veelal modulaire aard van onze producten worden er géén herstellingen van defecte onderdelen op site uitgevoerd, maar hanteren we een ‘swap&replace policy’. Wat concreet betekent dat wij een defecte onderdelen meteen vervangen door identieke onderdelen uit onze ‘exchange pool’; een stock van herstelde componenten.

Uw installatie in optimale vorm houden:

Onze systemen behoeven weinig onderhoud, toch bevatten zij een aantal onderdelen die onderhevig zijn aan veroudering zoals ventilatoren, condensatoren en in bijzonder de batterijen. Een regelmatig nazicht is dan ook een vereiste om de goede werking te kunnen waarborgen. Greenergy of één van onze partners hebben de nodige uitrusting en ervaring om uw installatie in goede conditie te houden

 

Design & programmation by backloopproductions