Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

Geen categorie

CellD100 (max 48Vdc/5100W)

 Algemeen:

Volledig uitgerust 48Vdc gelijkrichtersysteem dat kan worden voorzien van 6 modules van 850W. De 19” rack die slechts twee hoogte-eenheden en beperkte diepte nodig heeft laat zich makkelijk inbouwen. De uitschuifbare lade aan de voorzijde geeft toegang tot de aansluitingen waardoor gebruikers makkelijk kunnen worden toegevoegd zelfs nadat het systeem reeds in dienst is. Standaard beschikt het systeem over twee batterijbeveiligingen van 100A, 12 gebruikersuitgangen dmv steekbare automaten max. 30A, een onderspanningsbeveiliging voor de batterijen, en een geavanceerde controlemodule waar spanning en stromen(gebruiker/batterij) worden weergegeven.

Verhoogde beschikbaarheid:

De controlemodule bewaakt de toestand van zowat alle actieve onderdelen aanwezig in de rack. Ook kan de controlemodule periodiek de batterij testen dmv een ontladingstest. Zo kunt u gerust zijn dat het CellD100-systeem uw gebruikers steeds zal kunnen voorzien van verzekerde voedingsspanning. Systeemwaarden zoals verbruik, temperatuur, batterijtoestand en alarmen worden nauwkeurig bijgehouden in een logging-tabel voor analyse in geval van problemen.

Redundantie:

Het is aanbevolen en gebruikelijk voor kritische toepassingen op 48Vdc steeds een extra gelijkrichtermodule te voorzien dan strikt noodzakelijk. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gebruikers gevoed blijven zelfs na optreden van een eerste defect. Het CellD100-systeem bevat geen enkel ‘single point of failure’.

Kost-effectief:

Met z’n extreem hoog rendement van 95,2% heeft dit systeem één van de hoogste of zelfs hét hoogste rendement op de markt in deze vermogensklasse. Dit hoge rendement kan zelfs worden gegarandeerd vanaf lage belasting doordat de controller de overbodige gelijkrichtermodules in slaapstand schakelt.

Beheer vanop afstand:

Via de standaard ethernet interface kunt u vanop afstand met een eenvoudig browserprogramma (Internet explorer, Firefox,…) de status consulteren van het systeem, batterijtesten uitvoeren, of de configuratie wijzigen. Met de optionele SNMP-licentie kunt u het beheer van deze systemen integreren in een generiek bewakingsplatform.

 

Downloads

datasheet 1
datasheet 2
datasheet 3

Design & programmation by backloopproductions