Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

Power Distribution Units

Environmental Monitoring System (EMS)

Het EMS (environmental monitoring system) is een modulair platform voor de verdeling en beheer van elektrische energie binnen een computerzaal. Via dit systeem krijgt de beheerder inzicht in spanning, stroom, vermogen(W),  energie(kWh) van elke verbonden PDU op het netwerk. Omgevingsparameters zoals temperatuur en vochtigheidsgraad worden eveneens bewaakt.

Een typische configuratie wordt als volgt opgebouwd:

Een EMS-master die de gemeten waarden van alle gemeten PDU’s op het netwerk visualiseert op een display. Via de ethernet-poort kunnen deze waarden worden uitgelezen op de geïntegreerde webserver of via SNMP V1/V2/V3. Per EMS-master kunnen tot 48 PDU’s worden beheerd (mits EMS-slaves).

 

 

De gemeten PDU’s worden vervolgens aangesloten op de EMS-master/slave(s). De  ‘Savpem’ meetmodules geven locaal de spanning, stroom, vermogen en energie van de PDU weer. Deze modules maken geen deel uit van de PDU, maar klikken erin waardoor vervanging/plaatsing van de meetmodule geen onderbreking voor de aangesloten gebruikers hoeft te betekenen. Ook kunnen de PDU’s initieel zonder meetmodules worden geïnstalleerd voor eventueel een latere implementatie van een beheersysteem.

 

 

 

 

Downloads:

EMS catalog

Design & programmation by backloopproductions