Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

Gelijkrichters 24, 48,110Vdc Industrie

Modular DC

modular-dc1Algemeen

Met het DC-modular platform biedt Greenergy een uniforme oplossing voor voor een brede waaier aan toepassingen van gelijkspannings-(nood)voeding in zowel infrastructuur (onderstations), industrie en telecom.  img_20161202_114636Daarom is het DC-modular platform beschikbaar in alle courante spanningen zoals 24,48,110 en 220Vdc in een vermogenbereik van 1000W tot +20kW.

Modulair

De modulaire architectuur biedt een antwoord op de huidige vraag uit de markt naar 24/7 beschikbaarheid. Door met een extra module te werken modular-dc2bereikt men een N+1 redundant systeem. De ‘hotplug’ modules zorgen ook voor een zéér snelle vervanging indien nodig, zonder enige onderbreking voor de aangesloten gebruikers.

Batterijbeheer

Modular DC zorgt voor een optimaal batterijbeheer: automatische onderhouds- en snellading, temperatuursgecompenseerde laadspanning, laadstroombegrenzing en bescherming tegen te diepe ontlading zorgen voor een verlenging van de batterij-levensduur en een algemeen betrouwbaarder installatie.

Interface

Via het LCD-scherm kunnen stroom en spanning van zowel de uitgang als de batterij worden afgelezen. Een eenvoudige parametrisatie gebeurt via de druktoetsen en het intuïtief te gebruiken navigatiemenu.

Downloads:

greenergy-dc-modular

Design & programmation by backloopproductions