Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

UPS Systemen

Minimust 3F 10-90kVA

Algemeen:

Drie-fasig UPS platform dat bijzonder geschikt is voor de IT-toepassingen, dat zich onderscheid op vlak van flexibiliteit en redundantie. Verschillende modulaire chassis zijn beschikbaar 20,40, en 60/90kVA, deze zijn zéér compact en kunnen zelfs in een bestaand 19″ rack worden ingebouwd. De steekbare modules van 10 of 15kVA geven u alle vrijheid om het vermogen mee te laten groeien met uw behoeften.

Deze toestellen worden voornamelijk ingezet voor IT, maar kunnen ook zonder probleem in generieke toepassingen worden gebruikt.

De sterke troeven van dit systeem:

 

– Zowel vrijstaand als in een bestaand 19″ rack in te bouwen voor maximale integratie in uw IT-omgeving.

– Beschikbaar in frames van 20-40-60/90kVA

– Full colour LCD aanraakscherm met intuïtief te bedienen interface.

– modulaire technologie: dit laat toe om N+1 redundante systemen op te bouwen door toevoeging van een extra vermogenmodule. Deze modules zijn ‘hotpluggable’ wat betekent dat ze in geval van een defect bijzonder snel kunnen worden vervangen, indien gewenst zelfs door de techniekers van de klant of de vaste installatiepartner van de site.

– TRI-level conversion technologie: reeds vanaf een laag belastingsniveau hebben deze toestellen een online-rendement van +95%. Dit zorgt niet alleen voor een lager verbruik, maar zal ook resulteren in een koeler UPS-lokaal wat de levensduur van de batterijen ten goede komt. Met hun arbeidsfactor van 1 leveren deze toestellen ook meer actief vermogen dan het markt-gemiddelde.

– Standaard dual-input: Dit laat een aparte aansluiting voor bypass en gelijkrichter toe, wat leidt tot een hogere beschikbaarheid in geval van een defect aan één van deze onderdelen.

 

– Automatische en manuele batterijtesten testen de beschikbaarheid en veroudering van de batterijen.

– Slim batterijbeheer: Alle traditionele batterijtechnologieën worden ondersteund: gesloten-onderhoudsvrij , natte batterijen, en zelfs NiCd. Twee-trapslading en temperatuurscompensatie voor een maximale batterij-levensduur.

Minimust datasheet

Design & programmation by backloopproductions