Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

UPS Systemen

MARS 1F 6-10KVA

Algemeen:

Enkelfasige UPS’en van 6 en 10 kVA, PF=1 dus kVA=kW. Deze modellen kunnen vrijstaand als ‘tower’-model worden gebruikt, of in 19”-versie met de optioneel verkrijgbare rackslides. De 10kVA haalt zelfs een online rendement van 94%, de 6kVA zit op 93%.

Verhoogde beschikbaarheid:

Z’n online, dubbel-conversie technologie garandeert een onderbrekingsvrije overgang tussen netbedrijf en backupwerking; in tegenstelling tot inferieure ‘line-interactive’ technologie.

Redundantie:

Het is mogelijk vier van deze toestellen parallel te gebruiken, zodat men een redundant of krachtiger systeem verkrijgt. In geval van defect op één toestel zullen de overige toestellen zonder onderbreking overnemen.

Specifiek:

De 6kVA versie beschikt reeds over een aanzienlijke interne batterij, waardoor er voor de meeste IT-applicaties geen extra batterijen meer nodig zullen zijn.

Zowel 6 als 10kVa kunnen worden uitgerust met een externe ‘SMART-bypass’, deze laat het verwisselen van (defecte)toestellen toe zonder onderbreking voor de aangesloten gebruikers. De bediening van deze externe bypass wordt bewaakt door het UPS toestel, waardoor vaak voorkomende schade wordt vermeden.

Zowel een 6 als 10kVA UPS moet worden voorzien van een uitgangsdistributie met overstroombeveiliging alvorens te mogen verdelen op stekkerblokken (A.R.E.I.), hiervoor bestaat een handige distributiebox, die rechtstreeks op de UPS is aan te sluiten.

Beheer vanop afstand:

Via de bijgeleverde beheer-software kunt u vanop afstand de toestand van het toestel consulteren en eventueel de nodige acties ondernemen om uitval te vermijden. Ook kan de software u verwittigen via email of zelfs de computer/server gecontroleerd afsluiten zodat dataverlies wordt vermeden.

 

Downloads

MSIII 6-10 RT

Design & programmation by backloopproductions