Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

UPS Systemen

UPS 3F NS3000 10-120KVA

Algemeen:

Driefasig modulair UPS platform 10-120kVA, uitgerust met de allernieuwste technologie. Dit vertaalt zich in één van de hoogste online-rendementen op de markt, en dit voor een prijs die kan concurreren met gewone monoblok-systemen! Tot 6 van deze systemen kunnen worden parallel geschakeld voor meer vermogen of extra redundantie.

Deze toestellen kunnen in allerhande toepassingen worden ingezet, van industrie over utilities tot IT.

ns3000-frontDe sterke troeven van dit systeem:

– modulaire technologie: dit laat toe om N+1 redundante systemen op te bouwen door toevoeging van een extra vermogenmodule. Deze modules zijn ‘hotpluggable’ wat betekent dat ze in geval van een defect bijzonder snel kunnen worden vervangen, indien gewenst zelfs door de techniekers van de klant of de vaste installatiepartner van de site.

– TRI-level conversion technologie: reeds vanaf een laag belastingsniveau hebben deze toestellen een online-rendement van +95%. Dit zorgt niet alleen voor een lager verbruik, maar zal ook resulteren in een koeler UPS-lokaal wat de levensduur van de batterijen ten goede komt. Met hun arbeidsfactor van 0.9 leveren deze toestellen ook meer actief vermogen dan het markt-gemiddelde.

 

 

 

 

ns3000-open

– Standaard dual-input: Dit laat een aparte aansluiting voor bypass en gelijkrichter toe, wat leidt tot een hogere beschikbaarheid in geval van een defect aan één van deze onderdelen.

– Slim batterijbeheer: Alle traditionele batterijtechnologieën worden ondersteund: gesloten-onderhoudsvrij , natte batterijen, en zelfs NiCd. Twee-trapslading en temperatuurscompensatie voor een maximale batterij-levensduur. Automatische en manuele batterijtesten testen de beschikbaarheid e veroudering van de batterijen. Meerdere parallelgeschakelde toestellen kunnen zelfs een gemeenschappelijke batterij delen.

– Tot 30kVA heeft men de mogelijkheid om met interne batterijen te werken

Downloads:

NS3000 datasheet

 

Design & programmation by backloopproductions