Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

Over Greenergy

Greenergy werd in 2009 opgericht door de huidige eigenaar en bestuurder Wouter Kestelyn. Het bedrijf is 100% Belgisch en in private handen.
Ondanks Greenergy sedert 2009 voornamelijk actief was in hernieuwbare energie ligt de focus tegenwoordig volledig op beschikbaarheidsoplossingen zoals UPS- en gelijkrichter/batterijladersystemen zowel voor telecom als industrie.
Greenergy werkt hoofdzakelijk met de producten van Inform-UPS, waarvoor het officieel distributeur is in België.

 

Onze Visie:

Totale bezitskost, beschikbaarheid en zorg voor het milieu moeten NU én in de toekomst hand in hand gaan. Bedrijven zullen pas de meest kost-effectieve oplossing bekomen door voldoende aandacht te besteden aan ELK van deze aspecten.
De globalisering zet zich eveneens door in de tot nog toe eerder klassieke markt van energie-oplossingen. Echter niet al deze nieuwe producten voldoen aan de normen en verwachtingen van onze Belgische markt, bedrijven hebben een betrouwbare speler nodig met kennis en ervaring in dit nieuwe aanbod.

Onze Missie:

Door slimme combinaties te maken uit ons brede en weldoordachte gamma van standaard producten een performante én kost-effectieve oplossing aan te bieden. Zo wordt een oplossing aangeboden samengesteld uit kwalitatieve standaard-industriële systemen die toch voldoet aan de specifieke wensen van de klant.

 Onze strategie:

 – Greenergy werkt enkel en alleen met producten van de meest vooraanstaande leveranciers, zo zijn kwaliteit en dienst-na-verkoop gegarandeerd.

–  Ons gamma is toegespitst op redundante én onderhouds-arme oplossingen; dit blijkt uit de veelal modulaire architectuur van onze producten (bv modulaire UPS- en gelijkrichtersystemen)

–  In geval van problemen is niemand sneller bij de installatie dan de klant zelf! Door de klant te introduceren over eenvoudige preventieve (bv. batterijtest) én correctieve handelingen (bv. vervangen van een vermogen-cassette) wordt beschikbaarheid verhoogd (kortere hersteltijd) én tegelijk de bezitskost verlaagd (eigen beheer).

–  Door gebruik te maken van de nieuwste communicatiemiddelen kan uw installatie permanent en tegen lage kost worden bewaakt. U wordt verwittigd van kleine problemen vooralleer deze zich kunnen manifesteren als een groot probleem.

 

Design & programmation by backloopproductions