Partner Login


Recover Password

Greenergy

Belgiëlaan 58
9070 Destelbergen

+32(0)484 41 80 66

greenergysolutions.be
info@greenergysolutions.be

Remote Monitoring

Tripple Safety pakket voor de grotere vermogens (10-1000kVA)

Bewaking vanop afstand, waarom?

Het merendeel van de UPS-installaties wordt niet of minimaal bewaakt. Het gevolg hiervan is dat deze systemen onverwachts uitvallen met dikwijls grote gevolgen voor de aangesloten gebruikers.

Het overgrote deel van onderbrekingen kan worden voorkomen mits enerzijds een snelle detectie én reactie op een defect aan een UPS-installatie (bv werking op bypass), en anderzijds door het periodiek onderwerpen van de batterijen aan een ontladingstest. De standaard ingebouwde en periodieke batterijtest dat een UPS-toestel zelf uitvoert is absoluut onvoldende om de beschikbare autonomie van de batterijen te bepalen.

Wat bewaakt het Greenergy “Tripple Safety” platform?

Diverse kritische proceswaarden zoals ingangsspanning, uitgangsspanning, temperatuur, belastingsniveau, batterijstatus, enz. worden periodiek door de Greenergy server opgevraagd en gecontroleerd op abnormale waarden. De klant krijgt een read-only dashboard dat via een simplele web-browser kan worden geraadpleegd:

Hoe verloopt de connectie tussen de Greenergy server en de UPS van de klant?

De communicatie tussen server en UPS verloopt steeds via een beveiligde VPN-IPsec tunnel, wat de UPS-installatie zelf, de Greenergy server, én het netwerk van de klant afschermt tegen nieuwsgierige blikken.
De IPsec tunnel kan hoofdzakelijk op drie verschillende manieren worden opgebouwd:

1.VPN connectie-device achter de firewall van de klant
2.VPN connectie tussen Greenergy en firewall van de klant
3.Indien geen bedraad netwerk aanwezig: VPN over het mobiele datanetwerk (GPRS)

Design & programmation by backloopproductions